Voorraad

Gereed product

 

Familie bedrijf 

Eigen productie
bedrijf


Eigen ontwerp
afdeling


Apelt Stoffe GmbH

Decorate your life

Bamar Stoffengroothandel heeft al ruim 35 jaar een hechte band met Apelt Stoffe GmbH. Wij hebben een exclusief Agentschap en vertegenwoordigen het merk in Nederland en België.

Philosofie

Design is de kerncompetentie van Apelt. Met hun eigen ontwerpteam en een gevoel voor moderne ontwikkelingen, streeft Apelt voortdurend naar nieuwe textielconcepten. De textiel concepten zijn ontworpen in hun eigen studio met een hoge technische input, zelf geproduceerd en geweven of met een aantal Europese partners.
De collecties zijn van hoge kwaliteit en omvatten jacquard en transparante stoffen voor ramen, prachtige tafelkleden, servetten en kussens in tal van ontwerpen en kleuren. Internationale trends en hedendaags design bepalen de kleurrijke collecties en zijn net zo belangrijk als de perfecte technologie. Naast het ontwikkelen van verfijnde collecties, decoratieve stoffen, banners, kussens en tafellinnen, produceert Apelt ook voor andere industrieën en textielsectoren. Op deze manier zorgen ze dat ze op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen.


Techniek

Met de eigen high-tech weverij van Apelt in Oberkirch behoort het bedrijf ze tot de modernste, volwaardige textielbedrijven in Duitsland.

Dankzij hun productieproces kunnen ze monster- en productieketens tot 1000 meter produceren in een betrouwbare hoge kwaliteit.
De eigen naai-afdeling van Apelt omvat niet alleen de kant-en-klare producten voor de textielcollecties Apelt DECORATE YOUR LIFE, maar ook complexe en veelzijdige processen, van productie van één artikel tot serieproductie voor de meubel- en automobielindustrie.

De gekwalificeerde medewerkers van Apelt zetten zich volledig in met al hun kennis en creativiteit om de hoge eisen van deze tijd om te zetten naar de productie afdelingen. In Oberkirch en in hun Poolse dochteronderneming worden de fantasierijke collecties geproduceerd voor de hele wereld.

Collectie 2019

Najaars tafelkleden collectie 2018

Najaarscollectie 2018

Bedtextiel 2018

Voorjaarscollectie 2018

 

Najaarscollectie 2017